Spellbreak, een nieuwe battle royale-titel gebaseerd op het gebruik van magie, die belooft nog een muur te breken tussen de platforms die momenteel op de markt zijn.

Via een speciale trailer, kondigden de ontwikkelaars aan dat i De voortgang in de game is hetzelfde op elk platform de speler kiest ervoor om te gebruiken. Deze dynamiek, waarschijnlijk gekoppeld aan het aanmaken van een speciaal account, garandeert de mogelijkheid om iemands spelgegevens te gebruiken zonder de speler aan een enkele console (of pc) te binden. Het maakt dus niet uit of je de voorkeur geeft aan PlayStation 4, pc (Epic Games Store), Nintendo Switch of Xbox One.

Spellbreak wordt op de markt gebracht door de jongens van Proletariat in de loop van de 2020. Het is duidelijk dat de marketingformule de standaard is voor bijna al dergelijke games, dat wil zeggen gratis om te spelen.