SANTA MONICA, CALIF .- (BUSINESS WIRE) -#CrashBandicoot–Crash Bandicoot is terug en gaat helemaal nieuw binnen Crash Bandicoot ™ 4: It's About Time ™. Vandaag debuteerde tijdens PlayStation's "State of Play" -evenement een nieuwe spelmodus die wordt toegevoegd aan het platformavontuur genaamd: N. Verted-modus - een spiegelmodus met Bumpa-bes-brandstof waarmee spelers door neon-woestenijen kunnen reizen, oude, tijdloze filmsets die verhoog de gameplay-snelheid en andere ontzagwekkende nieuwe versies van Crash's wereld. Maar dat is niet alles! Meer personages uit het Crash Bandicoot ™ -multiversum komen terug, waaronder Dingodile, die zich een weg baant door kratten, nu als een nieuwe speelbaar personage in de platformavontuurspellen. Bovendien zullen er veel maffe unlockable skins beschikbaar zijn wanneer de game op 2 oktober 2020 uitkomt. PlayStation-spelers zullen ook kunnen genieten van verschillende extra tijdschokkende skins wanneer ze de Dimensional Map bereiken.


Om deze geestverruimende speelstijl voor te helpen creëren Crash Bandicoot 4: It's About Time, werkte hoofdontwikkelaar Toys for Bob samen met vrienden bij Beenox om de unieke presentaties in deze modus te maken. Met de juiste naam de "N. Verted-modus ”- deze bizarre kijk op levels neemt het concept van de spiegelmodus en verschuift het in fase naar geheel nieuwe dimensies, waardoor spelers alternatieve perspectieven, geluidseffecten, muziek en in sommige dimensies extra transformaties aan de gameplay-ervaring krijgen. Spelers kunnen elke wereld opnieuw beheersen door opnieuw te spelen in de modus N. Verted, waarbij ze Bumpa-bessen verdienen in plaats van Wumpa-fruit, met mogelijkheden om nog meer beloningen te verdienen.

"Dit is de eerste nieuwe game in de Crash Bandicoot serie in meer dan een decennium, dus we vonden het belangrijk om een ​​geheel nieuwe speelstijl te introduceren ”, aldus Paul Yan, Chief Creative Officer en Co-Studio Head bij Toys for Bob. "We werkten samen met onze goede vrienden bij Beenox om ons te helpen de N. Verted-modus te ontwikkelen, en ze brachten dezelfde passie en expertise met zich mee die in het verbazingwekkende Crash ™ Team Racing met Nitro-brandstof. '

Crash en Coco krijgen ook gezelschap van nieuwe speelbare personages op belangrijke punten op hun reis om het multiversum te redden. Naast de al onthulde Neo Cortex, voer je de favoriet van de fans Dingodile - half dingo, half krokodil - voor het eerst in als een speelbaar personage in de platformavontuurgames! na Crash Bandicoot: kromgetrokken, Dingodile hing zijn oude combinatie van vlammenwerper en raketwerper op en trok zich terug uit een slechterik. Maar nu is hij terug met onafgemaakte zaken en valt hij door ruimte en tijd in een andere dimensie waar zijn avontuur om naar huis terug te keren begint.

Toys for Bob past de bandicoot-ervaring verder aan en onthult ontgrendelbare skins voor Crash en Coco die worden ontgrendeld door spelers die edelstenen verdienen en uitdagingen voltooien tijdens het spel. Deze geheel nieuwe skins zijn volledig cosmetisch en geven bandicoots tientallen kostuums en gekke outfits om op verschillende niveaus te dragen terwijl ze pronken met hun prestaties, waardoor een ander niveau van zaniness wordt toegevoegd aan de N.Sane-aard van Crash Bandicoot 4: It's About Time. Van piratenkleding tot ruimtepakken, tot eenhoorn-onesies, dinosaurusschubben en meer - je hebt serieuze vaardigheden nodig om elke skin in het spel te ontgrendelen! Als eerste op PlayStation verschijnen twee extra sets skins voor Crash en Coco automatisch nadat spelers het tweede level van de game hebben voltooid en de Dimensional Map hebben geopend. Deze skins, genaamd "Marsupus Erectus" en "Serious Upgrade", zullen niet eerder dan 31 december 2021 beschikbaar zijn op andere platforms.

"Toys for Bob heeft alles uit de kast gehaald om deze klassieke franchise te moderniseren, van het tot leven brengen van visueel verbluffende werelden tot het creëren van een breed scala aan inhoud en nieuwe manieren om te spelen, zoals de N. Verted-modus en extra speelbare personages", aldus Michelle Bresaw , Vice President Product Management and Marketing bij Activision. “We zijn ervan overtuigd dat dit een vervolg is waar fans op hebben gewacht, trouw blijven aan de franchise en tegelijkertijd een frisse, nieuwe ervaring brengen.

Crash Bandicoot 4: It's About Time is vanaf 4 oktober 4 beschikbaar voor PlayStation® 2, PlayStation® 2020 Pro, Xbox One en Xbox One X. Pre-orders zijn nu live voor een adviesprijs van $ 59.99 in de VS Voor meer informatie over de Crash Bandicoot stemrecht, kunt u terecht op www.crashbandicoot.com en volg @CrashBandicoot op Instagram, Twitter en Facebook.

Over Activision

Activision is gevestigd in Santa Monica, Californië en is een toonaangevende internationale producent en uitgever van interactief entertainment. Activering handhaaft activiteiten over de hele wereld en is een divisie van Activision Blizzard (NASDAQ: ATVI), een S & P 500-bedrijf. Meer informatie over zijn producten is te vinden op de website van het bedrijf, www.activision.com of door @Activision te volgen.

Waarschuwing met betrekking tot toekomstgerichte verklaringen: informatie in dit persbericht met betrekking tot de verwachtingen, plannen, intenties of strategieën van Activision Publishing met betrekking tot de toekomst, inclusief verklaringen over de verwachte beschikbaarheid, functies, functionaliteit, gameplay en prijzen voor Crash Bandicoot 4: It's About Time, zijn forward-looking statements die geen feiten zijn en een aantal risico's en onzekerheden inhouden. Factoren die ertoe kunnen leiden dat de daadwerkelijke toekomstige resultaten van Activision Publishing wezenlijk afwijken van die in toekomstgerichte verklaringen uiteengezet in deze release, zijn onverwachte productvertragingen en andere factoren die zijn geïdentificeerd in de secties met risicofactoren van het meest recente jaarverslag van Activision Blizzard op formulier 10K en eventuele volgende kwartaalrapporten op formulier 10-Q. De uitspraken over de toekomst zijn gepubliceerd bij Activation Blizzard en noch Activision Publishing noch Activision Blizzard hebben enige verplichting op zich genomen om dergelijke toekomstgerichte verklaringen bij te werken. Toekomstgerichte uitspraken waarvan wordt aangenomen dat ze waar zijn, kunnen uiteindelijk onjuist blijken te zijn. Deze verklaringen zijn onderhevig aan risico's, onzekerheden en andere factoren, waarvan sommige buiten hun invloedsfeer liggen en kunnen ervoor zorgen dat de werkelijke resultaten afwijken van de huidige verwachtingen.

© 2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CRASH en CRASH BANDICOOT zijn handelsmerken van Activision Publishing, Inc.

Contacten

PR Contactpersoon:
Activision
Dior Brown
Dior.Brown@activision.com

Bron BEDRIJFSDRAAD