Ondanks de laatste tijd Nintendo wordt bekritiseerd vanwege te veel stilte bij nieuwe games, het Japanse bedrijf werkt zeker aan nieuwe titels om de komende maanden naar Switch te brengen: onder deze zullen we waarschijnlijk ook enkele vinden actie 2D.

Nintendo heeft inderdaad gepubliceerd een vacature waarin staat dat u zich bevindt zoek naar Level Designer om aan te werken "2D-actiegames die al in ontwikkeling zijn“, Uiteraard zonder aanwijzingen te geven over wat deze titels kunnen zijn.

In de afbeelding zien we Mario en Yoshi, maar andere parels zoals Metroid of Kid Icarus kunnen ook in de categorie worden opgenomen, om er maar twee te noemen "verdwenen". De vereisten die moeten worden toegepast, zijn de kennis van Japans, maar ze worden geaccepteerd zelfs kandidaten zonder ervaring, en de taak zal zijn die van "plaats objecten en controleer op problemen'.

Gegarandeerde transfer en huur, ziektekosten en betaalde vakantiedagen zijn ook inbegrepen, allemaal voor een minimum van 30.000 euro per jaar.

Een aantrekkelijk aanbod, waar we aan de consumentenkant alleen in geïnteresseerd zijn omdat het aangeeft nieuwe 2D-games komen eraan, en nu is de nieuwsgierigheid naar welke titels kunnen zijn echt groot.