het evenement Stand van zaken gewijd aan de nieuwste releases op PlayStation geopend met een nieuwe trailer voor Crash Bandicoot 4: It's About Time, het laatste hoofdstuk van de historische platformreeks, dit keer ontwikkeld door Speelgoed voor Bob.

In deze nieuwe gameplay trailer, nieuwe informatie over de verhaal, karakters speelbaar en nieuwe spelmodi aanwezig in dit vierde hoofdstuk.

Het verhaal begint onmiddellijk na de gebeurtenissen van Crash Bandicoot: Warped en ziet het opnieuw Schors e N. Tropy, begin aan een nog erger plan dan het vorige om te veroveren ALL de afmetingen van het multiversum. Crash, Coco en Aku Aku kunnen het niet helpen, maar beginnen aan een multidimensionale reis. Tijdens dit nieuwe avontuur zullen ze nieuwe maskers ontmoeten die onze helden verschillende power-ups zullen bieden.

Wat de gameplaykunnen zowel Crash als Coco op alle niveaus van de titel worden gespeeld - waarbij de laatste een sterkere rol speelt in de plot. Bovendien Cortex e Dingodile zijn bevestigd als nieuwe speelbare personages. Ten slotte bevestigde de ontwikkelaar de afwezigheid van microtransacties, met de mogelijkheid om nieuwe skins te ontgrendelen door level voltooiing.

Ten slotte werd Toys for Bob vergezeld door Beenox (ontwikkelaar van Crash Team Racing: Nitro-Fueled) voor de creatie van de Omgekeerde modus, een modus waarmee je alle niveaus van het spel opnieuw kunt spelen vanuit een oogpunt verschillend, inclusief nieuwe gameplay en mechanica voor levelontwerp. Deze laatste modaliteit zou de sleutel tot het verdere kunnen zijn 100 niveaus opgenomen in de titel.

Crash Bandicoot 4: It's About Time wordt als volgende uitgebracht Oktober 2 2020 su PlayStation 4 ed Xbox One.