Rapporteert hoogste kwartaalomzet en boekingen in de geschiedenis van Zynga

Genereert de beste operationele cashflow per kwartaal in meer dan acht jaar

Verhoogt jaaromzet en boekingsrichtlijn voor 2020

SAN FRANCISCO - (BUSINESS WIRE) -$ ZNGA #Zynga–Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) heeft vandaag de financiële resultaten voor het tweede kwartaal eindigend op 30 juni 2020 bekendgemaakt door de Q2 2020 Quarterly Earnings Letter van het management op zijn Investor Relations-website te plaatsen. Zie de bijgevoegde driemaandelijkse winstbrief of bezoek http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results om toegang te krijgen tot de brief.


"We hebben geweldige resultaten behaald in het tweede kwartaal, onze hoogste kwartaalomzet en boekingen behaald en de beste driemaandelijkse operationele cashflow van Zynga in meer dan acht jaar gegenereerd. We hebben ook onze transformationele acquisitie van Peak uitgevoerd en gaan nu Q2 binnen met acht franchises voor altijd, wat een aanzienlijke schaal toevoegt aan onze stichting voor live services, ”aldus Frank Gibeau, Chief Executive Officer van Zynga. "Daarnaast hebben we een overeenkomst gesloten om Rollic, gevestigd in Istanbul, over te nemen, ontwikkelaar en uitgever van een portfolio van populaire hyper-casual games in een van de grootste en snelst groeiende mobiele gaming-categorieën. "

Zynga-management organiseert vandaag ook een telefonische vergadering op 2: 00 pm Pacific Time (5: 00 pm Eastern Time) om de resultaten van het bedrijf te bespreken. Tijdens de oproep kunnen vragen worden gesteld en Zynga zal op zoveel mogelijk vragen reageren.

Het conferentiegesprek is toegankelijk op http://investor.zynga.com - een herhaling die na de oproep beschikbaar zal zijn via de website - of via het onderstaande inbelnummer voor de conferentie:

  • Belnummer voor inbelnummers: (800) 537-0745
  • Internationaal inbelnummer: (253) 237-1142
  • Conferentie-ID: 5769759

Over Zynga Inc.

Zynga is een wereldleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Tot op heden hebben meer dan een miljard mensen de franchises van Zynga gespeeld, waaronder CSR Racing™, Empires en puzzels™, Draken samenvoegen!™, Magisch samenvoegen!™, Toon Blast™, Toy Blast™, Woorden Met vrienden™ en Zynga Poker™. Zynga's games zijn beschikbaar op meerdere platforms en mobiele apparaten wereldwijd. Het bedrijf is opgericht in 150 en heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco met vestigingen in de VS, Canada, het VK, Ierland, India, Turkije en Finland. Ga voor meer informatie naar www.zynga.com of volg Zynga op Twitter, Instagram, Facebook van de Zynga blog.

Vooruitziende verklaringen

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen, die onder meer betrekking hebben op prognoses voor de inkomsten en boekingen voor het volledige jaar 2020 en de acquisitie van Rollic. Toekomstgerichte uitspraken bevatten vaak woorden als 'vooruitzichten', 'geprojecteerd', 'gepland', 'van plan', 'zullen', 'anticiperen', 'geloven', 'richten', 'verwachten' en uitspraken in de toekomst gespannen zijn over het algemeen toekomstgericht. De verwezenlijking of het succes van de zaken die onder dergelijke toekomstgerichte verklaringen vallen, houdt aanzienlijke risico's, onzekerheden en veronderstellingen in. Er mag niet te veel worden vertrouwd op dergelijke toekomstgerichte verklaringen, die zijn gebaseerd op informatie die ons op de datum hiervan ter beschikking staat. We aanvaarden geen verplichting om dergelijke verklaringen bij te werken. Meer informatie over deze risico's, onzekerheden en aannames is of zal in meer detail worden beschreven in onze openbare deponeringen bij de Securities and Exchange Commission (de "SEC"), waarvan kopieën kunnen worden verkregen door onze Investor Relations-website te bezoeken op http://investor.zynga.com of de website van de SEC op www.sec.gov.

Noot van de redactie

Als u Zynga's B-roll-opnames en belangrijke kunst voor zijn games wilt downloaden, gaat u naar: https://bit.ly/ZyngaQ22020

Contacten

Investor Relations:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Druk op:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com

Bron BEDRIJFSDRAAD