Horizon Zero Dawn Complete Edition is net op Steam geland, maar het lijkt niet de juiste weg te gaan.

De haven, al onderzocht in de onze recensie, het is zeker niet de meest succesvolle die er is, en pc-gebruikers zijn zeker niet tevreden. Op Steam begonnen negatieve recensies in feite te regenen voor de titel van guerrilla Games niet zozeer voor de plot van het spel, maar meer voor de porting kwaliteit.

In feite klagen velen over technische problemen, zoals het niet kunnen uitvoeren van het spel en het stabiel houden van de prestaties of problemen hebben met het starten van de titel. Dat moet gezegd worden niet alle gebruikers hebben een negatieve mening gegeven over de havenen beweerden zelfs dat ze tijdens hun sessies nooit problemen ondervonden.

Een echte teleurstelling voor iedereen die ervan droomde om Aloy's avonturen in 4K te beleven.