De gekoppelde Marvel's Avengers en PlayStation 4 Ultimamente heeft zich laten gelden voor de exclusiviteit van Spider-Man in de Sony-versie van de game, maar vandaag is het nieuws iets minder positief en technischer.

Volgens enkele uitgevoerde tests, waaronder die van Contra-netwerk, op de meest opgewonden momenten en in open omgevingen de framesnelheid op PlayStation 4 zakt naar 20 fps, wat de game-ervaring zeker onaangenaam maakt.

We worden in werkelijkheid geconfronteerd met de enige bèta, en we weten niet of deze drops "exclusief" zijn voor de Sony-versie van de game of ook aanwezig zijn op Xbox en pc, maar er moet een klein alarm worden geactiveerd. Hoezeer dit ook een oude build is in vergelijking met de titel die winkels zal raken, Marvel's Avengers wordt op 4 september uitgebracht, in minder dan een maand.

We hopen daarom dat de bèta echt verwijst naar een oude build en dat PlayStation 4-bezitters, volledige game in de hand, kunnen genieten van een hoge en stabiele framesnelheid.