Crash Bandicoot 4: Het wordt tijd! komt als volgende uit Oktober 2 2020 op Xbox One en PlayStation 4, en onmiddellijk na de aankondiging, vroegen velen zich af waarom de niet-aankondiging doorging PC en vooral verder Nintendo Switch. Het lijkt er echter op dat fans van de hybride console een kans hebben om de game te bemachtigen, vergeleken met de masterrace.

Wat je ziet, is een klein fragment uit het broncode (HTML5) van Officiële site van het laatste hoofdstuk van Activision's Bandicoot en dat kleine verwijzingen naar Nintendo Switch presenteert, naast de andere reeds aangekondigde platforms.

De aankoopoptie op Nintendo Switch is momenteel verborgen, maar nu al het feit dat Speelgoed voor Bob heeft zo'n optie toegevoegd zegt veel over de plannen die het softwarehuis heeft voor de hybride console.

We zullen een jaar moeten wachten, want het is voor beide gebeurd N. Sane Trilogie dat voor de Reignited Trilogy? Of Activision wacht op een mogelijke Nintendo Direct om maximale zichtbaarheid te krijgen?