De tweede aflevering van de Nacht stad draad, de reeks digitale evenementen gewijd aan Cyberpunk 2077 geopend met een nieuwe gameplay-video. Deze keer concentreerde de trailer zich op mechanica Levenspaden, of degenen die ik zullen zijn startpunten van de titel: Street Kid, Nomad and Corporate.

De speler die zal kiezen Straatjongen, zal de meeste deuren van Night City hebben geopend en het avontuur beginnen als een burger die is opgegroeid in het getto van de stad. Dit geeft de mogelijkheid om gemakkelijker toegang te krijgen tot de individuen en structuren die de nachtelijke stad domineren, maar gericht zijn vaker door de politie.

Il nomade in plaats daarvan zal hij zijn eigen spel beginnen als een buitenstaander, op zoek naar een manier om Night City te bereiken, op zoek naar een nieuw leven. Beginnend vanuit een klein stadje in de woestijn, zal de nomade tijdens zijn pelgrimstocht anderen kunnen ontmoeten vrije geesten wie kan hem helpen of hinderen.

Il Bedrijven ten slotte zal hij zijn carrière binnen beginnen Arasaka, een megabedrijf in nauw contact met de Japanse onderwereld. Binnen de Arasaka zal de speler moeten proberen de gelederen van de organisatie te beklimmen door verschillende "onprofessionele" opdrachten uit te voeren.

Cyberpunk 2077 wordt uitgebracht op PC, PlayStation 4, Xbox One de volgende 19 november 2020 en ondersteunt de functie Smart Delivery op PlayStation 5 en Xbox Series X.