Xbox-serie S
De verpakking van de nieuwe Xbox-controller

Er duiken nieuwe aanwijzingen op het net Xbox-serie S. Er is de afgelopen maanden veel gepraat over het bestaan ​​van een tweede Xbox die zich bij de volgende generatie consoles zou hebben aangesloten Serie X. Ondanks verschillende geruchten ontving Microsoft echter nooit een officiële aankondiging over wat een instapversie van de "grote zus" zou moeten zijn, waardoor gebruikers kunnen fantaseren over het bestaan ​​ervan dankzij talloze min of meer betrouwbare lekken.

En het is gewoon weer een lek dit keer gerelateerd aan de doos van de nieuwe Xbox-controllers, om een ​​nieuwe aanwijzing toe te voegen ten gunste van het bestaan ​​van Series S. In sommige afbeeldingen gepubliceerd op Twitter en gerapporteerd door Wario64 in feite is de nieuwe gamepad-verpakking duidelijk zichtbaar (in witte kleur, zoals bleek in een eerder lek) in zijn geheel en controleer de formulering van de compatibele platforms "Xbox Series X | S".

Ook in de volgende uren The Verge ha meldde het nieuws, opnieuw starten met gebruikersafbeeldingen Zak S. die er blijkbaar al in is geslaagd om de nieuwe controller van een reseller te kopen, zelfs laten zien in een korte video.

Microsoft zal eind augustus terugkeren om zijn kaarten te ontdekken, waarschijnlijk met een nieuw evenement: dat zou de juiste gelegenheid kunnen zijn om eindelijk de Onthulling Xbox Series S en de aankondiging van de prijzen van de volgende generatie consoles geproduceerd door het Redmond House.