De officiële pagina van EA Access - de abonnementsdienst van Electronic Arts - is eindelijk online in de Steam-winkel. Laten we samen de belangrijkste kenmerken ontdekken.

EA Toegang tot Steam Origin Electronic ArtsIn eerste instantie beschikbaar op Xbox, PlayStation ed Oorsprong, stelt de dienst spelers in staat om zonder extra kosten in stijl te spelen Game Pass - aan een breed scala aan titels van de Electronic Arts-bibliotheek. En hoewel het aanbod niet zo gigantisch is als de service van Microsoft, hebben we het nog steeds over titels als Titanfall 2, Behoefte aan snelheidswarmte, Dragon Age Inquisition, De Sims 4 en de titels van de serie EA-originelen hoe Een uitweg o Zee van eenzaamheid.

De service kost slechts 3,99 euro / maand of 24,99 euro / jaar, zelfs als het niet duidelijk is of EA het niveau zal toevoegen Premium van de service, waarmee u onmiddellijk de nieuwste games kunt spelen die zijn uitgebracht (waarbij de proefperiode van 10 uur van het basispakket wordt overschreden).