Een paar maanden geleden hebben we u hierover verteld GoldenEye 25, een remake van de klassieker GoldenEye 007 kwam naar buiten Nintendo 64 en ontwikkeld door het team van Project Ianus. Nou, het lijkt erop dat het enthousiaste team dat helaas heeft gedaan ontwikkeling gestopt, vanwege een reeks Stoppen & Houd op door de eigenaar van het IP.

Via deze Tweet heeft de ontwikkelaar enkele kleine details onthuld over wat er is gebeurd. Het lijkt er in feite op dat het bedrijf Danjaq - bedrijf dat het auteursrecht bezit voor elk project dat verband houdt met James Bond - heeft de jongens van Project Ianus opdracht gegeven het werk af te maken.

Deze tegenslag zal de jongens niet stoppen die al veel van het werk aan de activa van het spel - ze zullen proberen het gemaakte materiaal te herwerken om te ontwikkelen een nieuw origineel IP, waardoor de release van de laatste op Stoom e console.