Na een niet-overtuigde start, Marvel's Avengers hij wist de aandacht van het publiek te winnen dankzij de eerste trailers en de demo, en stortte alles weer in de afgrond van de zorgen. De recente periode van Beta testen begonnen op PlayStation 4 is inderdaad aan het licht gebracht talrijke FPS-gerelateerde kwesties, die op de meest opgewonden momenten van het spel dalen tot 20. Als reactie op de twijfels die door deze ontdekkingen worden opgeworpen, heeft de gevechtsdirecteur Vince Napoli heeft wat ongemakkelijke uitspraken gedaan.

In een interview met Wccftech, onthulde de man dat de Prestatiemodus van Marvel's Avengers, die wat kwaliteit zou moeten opofferen om de vloeiendheid van de ervaring te vergroten, het zal niet altijd effectief zijn. De 60 FPS waarnaar deze modus verwijst, is geen garantie en varieert afhankelijk van de situatie. Napoli heeft er echter voor gezorgd dat de optredens gericht zullen zijn op het best mogelijke compromis, maar dit is niet genoeg om de fans gerust te stellen.

Aangezien de lijsten een van de meest verontrustende elementen van het werk waren, is het waarschijnlijk dat deze uitspraken zal sommigen van het idee van een dag één aankoop verwijderen. Marvel's Avengers is vanaf 4 september beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Google Stadia, en later dit jaar komt een next-gen-versie voor PS5 en Xbox Series X aan.