KIEV, Oekraïne - (BUSINESS WIRE) - Na de ondertekening van wet nr. 2285-d door president Volodymyr Zelenskyi die de gokindustrie in Oekraïne legaliseert, Parimatch, een internationaal technologiebedrijf dat actief is in het goksegment, bevestigde dat het zal deelnemen aan de aanbesteding voor de toekenning van nieuwe exploitatievergunningen in het land.

Parimatch werd in 1994 in Oekraïne opgericht en was een van de eerste bookmakers in de GOS-regio die de overstap maakte naar een digitaal gokplatform, dat zich internationaal uitbreidde tot een technologie- en gokmultinational. Nu wil het profiteren van de positie die zo in de loop der jaren is opgebouwd om de grootste en meest innovatieve operator te worden op de markt waarin het werd geboren.

De oorspronkelijke tekst van deze aankondiging, geschreven in de brontaal, is de officiële versie die authentiek is. De vertalingen worden uitsluitend aangeboden voor het gemak van de lezer en moeten verwijzen naar de tekst in de originele taal, die de enige rechtsgeldige is.

Contacten

Vragen van de media
Andrew Todd, FTI Consulting
+44 0

Bron BEDRIJFSDRAAD