Laten we eerlijk zijn tegen onszelf: Elden Ring het is een droom, en het heeft nooit echt bestaan. De laatste odyssee van From Software, geschreven in samenwerking met niemand minder dan George RR Martin, is sindsdien in totale duisternis gehuld eerste en mysterieuze teaser laatste E3 (ja, meer dan een jaar geleden). Nu stellen fans hun hoop op elk evenement en elke presentatie, dat wil zeggen, ze kruisen hun vingers voor een aankondiging of detail. We weten hoe deze elke keer zijn verbroken, en Jeff Grub, de bekende GamesBeat-verslaggever, kreeg zijn handen voor de komende Gamescom 2020.

De beurs in Keulen, waar dit jaar alleen een digitale showcase te zien is, vindt deze maand plaats. Volgens Grub echter we mogen geen nieuws verwachten over Elden Ring, die nogmaals niet aan het publiek zal worden getoond. Er is echter hoop op The Game Awards 2020, beschouwd als een "mogelijke uitzondering" gezien de gelijktijdige met de komst van de nieuwe generatie videogames.

Maar laten we naar de positieve kant kijken. We zullen Bakugan waarschijnlijk zien. En we zullen blijven dromen.