Voor een lange tijd, Trekken voordelen heeft geboden aan zijn abonnees op Amazon Prime hoe gratis games en DLC's, skins en elke maand een gratis abonnement op een Twitch-kanaal. Nu heeft Amazon aangekondigd dat de service is hernoemd naar Prime Gaming.

Deze nieuwe naam sluit beter aan bij de andere services van Amazon, zoals Prime Music, Prime Video e Prime Reading.

Gebruikers hoeven zich nergens zorgen over te maken. Prime Gaming zal de bovengenoemde voordelen maandelijks blijven bieden. Amazon Prime-gebruikers zullen daarom gratis games, DLC's en een gratis abonnement op een Twitch-kanaal blijven hebben. De aankondiging bevestigt opnieuw de toewijding van Amazon om het meeste uit deze service te halen, zoals ook werd herhaald in een persbericht. Als je de nieuwe look van de dienst wilt bekijken, log dan in op volgende link.