Xbox-serie XOndanks het slechte nieuws van de uitstel van Halo Infinite tot 2021, komt de kleine troost van de aankondiging dat Xbox Series X wordt in november gelanceerd. De communicatie, vrij voorspelbaar, kwam op de Officiële Xbox-site door Will Tuttle, hoofdredacteur van Xbox Wire.

Met de bevestiging van het uitstel van Halo Infinite naar volgend jaar, vanwege het extra werk dat nodig is om de ontwikkeling te voltooien, benadrukte Tuttle de aanwezigheid van een lancering line-up bestaande uit meer dan 50 titels die zullen worden aangeboden in een geoptimaliseerde versie voor Xbox Series X, zoals Assassin's Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion, Dirt 5 en Gear Tactics, naast de exclusives van The Medium, Scorn en Tetris Effect: Connected .

De lancering van xCloud, gepland voor 15 september, en de achterwaartse compatibiliteit totaal met de duizenden titels die sinds de eerste Xbox op Microsoft-consoles zijn verschenen.