Inmiddels horen we erover Fall Guys altijd en overal is het echte fenomeen van het moment, een beetje zoals in de gouden dagen (in het nieuwsveld) van Fortnite. De partygame is nu ongeveer een week beschikbaar op pc en PlayStation 4, maar in de toekomst we zouden het misschien ook op andere platforms kunnen spelen.

De ontwikkelaars, op Twitter, hebben in feite verklaard dat ze geïnteresseerd zijn om het spel naar andere kusten te brengen:

"We concentreren ons op de pc- en PlayStation 4-versies, maar we willen Fall Guys in de toekomst graag naar andere platforms brengen"

Er is geen uitdrukkelijke verwijzing naar welke platforms, maar dit is waarschijnlijk het geval Xbox e Stap over voor slechts. Het moet echter gezegd worden dat een game als Fall Guys perfect zou passen zelfs op smartphones en inderdaad hebben sommige dataminers in de spelcodes een verwijzing naar mobiele apparaten gevonden.

We zullen waarschijnlijk nog wat langer moeten wachten, tenzij de ontwikkelaars in het geheim al aan deze andere versies werken, maar de mogelijkheid om te spelen Fall Guys zelfs op andere platforms dan pc en PlayStation 4 is het echt hoog.