Nintendo heeft nieuwe handelsmerken ingediend voor The Legend of Zelda en Super Mario. Zou er nieuws kunnen komen met het oog op de 35 jaar van beide sagen?

De handelsmerken zijn, ondanks dat ze erg algemeen zijn, hoogstwaarschijnlijk gekoppeld aan de vijfendertigste verjaardag van de twee series, die zal worden gevierd in 2020 (Super Mario) en 2021 (Zelda). We hebben het al gehad over de veel geruchten collectie gewijd aan Super Mario in 3D, is dit de reden voor het nieuwe geregistreerde merk?

Wat betreft de avonturen van Link, we hebben alleen het gerucht over de terugkeer van Ocarina of Time in de vorm van een remake voor Nintendo Switch en natuurlijk de langverwachte maar voortvluchtige Breath of the Wild 2. Dat Nintendo eindelijk klaar is om zijn kaarten te ontdekken?

Zoals gewoonlijk zullen we u op de hoogte houden zodra we er nieuws over hebben.