Shin Megami Tensei III: Nocturne HD zal worden uitgebracht in 2021(2020 in Japan ..."Atlus wordt Atlus") en zal de originele PS2-titel terugbrengen naar het westerse publiek in zijn meest complete vorm, door het karakter toe te voegen van Raidou Kunohoza eerder vervangen in de westerse versie door iemand anders. Dit is niet gestopt ATLUS om zijn vervanger opnieuw voor te stellen via DLC. Ik heb het duidelijk over Dante, de kerel van Devil May Cry.

De demonenjager uit de serie Capcom wordt toegevoegd in een nieuwe modus: Nieuw spel - Maniax. Deze nieuwe optie vervangt elke Raidou-scène door Dante. Dante zal niet alleen de rol spelen van baas vechten, ma anche di rekruterbare eenheid op het feest.

Een beetje geschiedenis: deze nieuwe versie van Nocturne is gebaseerd op de Maniax Chronicle, dat is de laatste versie herzien en gecorrigeerd van de titel uitgebracht in 2008 in Japan e nooit ergens anders uitgebracht.