Ontworpen om een ​​aanvullende optie te bieden in een welvarende markt

FRANKFURT, Duitsland- (BUSINESS WIRE) -MV Index Solutions GmbH (MVIS®) lanceerde vandaag het MVIS Global Video Gaming & eSports (AUD) Index (ticker: MVESPOA) en uw MVIS US Listed Semiconductor 10% Capped Index (ticker: MVSMC).

Het MVIS Global Video Gaming & eSports (AUD) Index (ticker: MVESPOA) is een nieuwe toevoeging aan onze succesvolle MVESPO-index in de valuta AUD. MVESPOA is een pure play-index die de prestaties bijhoudt van wereldwijde bedrijven die ten minste 50% van hun inkomsten (25% voor huidige componenten) genereren uit de videogames en eSports-sector.

Het MVIS US Listed Semiconductor 10% Capped Index (ticker: MVSMC) is een aanvulling op onze succesvolle MVSMH, met het verschil dat de bedrijfswegingen beperkt zijn tot 10%. De aangepaste marktkapitalisatie-gewogen index volgt de prestaties van de grootste en meest liquide beursgenoteerde Amerikaanse bedrijven die ten minste 50% van hun inkomsten uit halfgeleiders halen.

"We zijn verheugd de lancering aan te kondigen van de MVESPOA en MVSMC, twee nieuwe indices die ons productgamma uitbreiden. Ze zijn elk een andere versie van de bestaande MVIS Global Video Gaming & eSports Index en MVIS US Listed Semiconductor 25 en zullen voortbouwen op hun succes. De pure play-strategie, die onze indices uniek maakt, biedt een nieuwe kans in deze innovatieve en groeiende markt ”, aldus Thomas Kettner, COO bij MV Index Solutions.

Het MVIS Global Video Gaming and eSports (AUD) Index wordt gewogen op basis van de marktkapitalisatie van de free float en wordt berekend in Australische dollar als een prijs en een netto-totaalrendementindex. Er worden plafondfactoren toegepast om een ​​overweging van individuele indexbedrijven te voorkomen. De index wordt elk kwartaal herzien.

Het MVIS US Listed Semiconductor 10% Capped Index is een pure-play-index die alleen bedrijven bevat die zich voornamelijk bezighouden met de productie van halfgeleiders en halfgeleiderapparatuur. De index wordt halfjaarlijks herzien.

Gedetailleerde informatie over de indices, inclusief methodologiedetails en indexgegevens, is beschikbaar op de Website MV Index Solutions.

Functies van de hoofdindex

MVIS Global Video Gaming & eSports (AUD) Index (ticker: MVESPOA)
Aantal componenten: 25
Basisdatum: 12/31/2014
Basiswaarde: 1000

Functies van de hoofdindex

MVIS US Listed Semiconductor 10% Capped Index (ticker: MVSMC)
Aantal componenten: 25
Basisdatum: 12/31/2011
Basiswaarde: 1000

Opmerking aan redactie:

Over MV Index Solutions - www.mvis-indices.com

MV Index Solutions (MVIS®) ontwikkelt, bewaakt en licentieert de MVIS Indices, een selectie van gerichte, belegbare en gediversifieerde benchmarkindices. De indices zijn speciaal ontworpen om ten grondslag te liggen aan financiële producten. MVIS-indices omvatten verschillende activaklassen, waaronder aandelen, vastrentende markten en digitale activa, en hebben een vergunning om te dienen als onderliggende indices voor financiële producten. Momenteel wordt ongeveer USD 17.20 miljard aan beheerd vermogen (per 13 augustus 2020) belegd in financiële producten op basis van MVIS-indices. MVIS is een VanEck-bedrijf.

Contacten

Séverine Thäsler-Jäger, MV Index Solutions
+ 49 (0) 69 4056 695 53
media-enquiries@mvis-indices.com

Bron BEDRIJFSDRAAD