Hier zijn we! Nvidia bevestigde de datum voor zijn volgende GeForce speciaal evenement, de keynote gewijd aan het laatste nieuws over GPU van het groene team. Maar zal het echt zo zijn? De volgende 1 september 2020 we zullen een voorproefje kunnen krijgen van de volgende RTX 3000-serie?

Nvidia RTX 3000 GeForce-evenementde rekening Twitter is begonnen met echt aftellen voor het evenement, wat de 21 jaar activiteit van het bedrijf. In feite worden er elke dag afbeeldingen geplaatst die de evolutie van grafische kaarten in de afgelopen twintig jaar zullen vertellen.

En aangezien het aftellen stopt met die van hen grote aankondiging sluiten, het is duidelijk hoe het gezelschap van Jensen Huang met een knal een nieuw pad willen beginnen. En wat is een betere manier om op de vierde plaats te beginnen dan de concurrentie (AMD en de nieuwe invoer Intel) behalve met een radicale verandering in de hele markt?