Verimatrix Chief Revenue Officer zal praten over de "dood" van sport, de opkomst van e-sports en de groeiende behoefte om live competities te garanderen

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk en SAN DIEGO - (BUSINESS WIRE) - Regelgevend nieuws:

Verimatrix (Paris: VMX) (Euronext Paris: VMX), de leider in het ontwikkelen van mensgerichte beveiligingsoplossingen aan de basis van de moderne verbonden wereld, heeft vandaag aangekondigd dat Lu Bolden, Chief Revenue Officer, zal zich aansluiten bij een groep experts in sportomroepdiensten om de toekomst van de industrie te bespreken in het licht van de nieuwe behoefte om groeiende hoeveelheden sportgerelateerde inhoud, waaronder elektronische, gestreamd te beschermen.

Registratie is gratis.

De oorspronkelijke tekst van deze aankondiging, geschreven in de brontaal, is de officiële versie die authentiek is. De vertalingen worden uitsluitend aangeboden voor het gemak van de lezer en moeten verwijzen naar de tekst in de originele taal, die de enige rechtsgeldige is.

Contacten

Betrekkingen met investeerders
Richard Vacher Detournière
General Manager en Chief Financial Officer
+ 33 (0) 4 42 905 905
finance@verimatrix.com

Media
Matthew Zintel
+ 1 281 444 1590
matthew.zintel@zintelpr.com

Bron BEDRIJFSDRAAD