De recente oorlog brak tussen Epic Games, Google en Apple hij zette terug Fortnite in het middelpunt van de belangstelling, na een periode van relatieve "anonimiteit" vergeleken met het verleden. Terwijl we allemaal wachten om te zien welke veranderingen het gevolg zullen zijn van deze evenementen, heeft de bekende ontwikkelaar de komst van een nieuwe aangekondigd themabundel, die ook een fysieke editie bevat die in de komende maanden beschikbaar zal zijn. De hoofdrolspelers zullen, verrassend genoeg, enkele van de meest iconische schurken van het DC-universum zijn: Joker, Poison Ivy en Midas Rex.

Fortnite: De laatste lach, naam van de bundel, wordt gepubliceerd op PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Terwijl de wereldwijde lanceringsdatum is ingesteld voor 17 november voor een prijs van $ 29,99komt de next-gen-versie pas aan als de consoles voor het publiek worden vrijgegeven. De editie bevat:

  • 1.000 V-Bucks
  • Drie kostuums: Joker, Poison Ivy en Midas Rex
  • Drie achteraccessoires: Laugh Riot, Back Bloom en Midas Crest
  • Vier keuzes: Bad Joke, The Joker's Revenge, Ivy Axe en Kingmaker
  • Een nieuw pad, Kies een kaart

Het is onduidelijk of deze accessoires exclusief zijn voor deze bundel of dat ze in de toekomst afzonderlijk verkrijgbaar zullen zijn.

Fortnite