Er zijn nog maar een paar maanden tot de komst van PlayStation 5, maar we hebben nog steeds geen informatie, waaronder de releasedatum en de verkoopprijs. Sony blijft het geheim bewaren maar ondertussen lijkt het erop dat er iets door is onthuld Amazone e Fortnite.

Il nieuwe bundel "Lacht het beste die het laatst lacht”Aankomen op 17 november, In page toegewijd, leest dit:

De Ride Well Who Laughs Ultimate-bundel is beschikbaar voor digitale of fysieke aankoop en bevat 1.000 V-Bucks. De fysieke editie is beschikbaar op PlayStation®4, Nintendo Switch en Xbox One. Bovendien komt het op tijd aan voor de lancering van de volgende generatie consoles: PlayStation 5 en Xbox Series X.

Ook de page Amazon is nieuw Assassin's Creed Valhalla draagt ​​de releasedatum 17 november, en het zou vreemd zijn als Ubisoft de lancering van een console zou missen door zijn vlaggenschip een paar weken voor of na de komst van PlayStation 5 uit te brengen.

Il 17 november 2020 het zou dus de aangewezen dag kunnen zijn voor de start van de volgende generatie van Sony, zal het echt zo zijn?