Stel je een spel voor, misschien gebaseerd op een manga of anime, volledig gecentreerd rond flitsende vrouwelijke goden, avonturiers, vrouwen en kerkers. Gedaan? Waarschijnlijk niet. En dat is oké, want de 5pb-jongens hebben er al over nagedacht met die van hen Is het verkeerd om meisjes in een kerker op te pikken? Oneindig bestrijden - en nee, ik maak geen grapje, de naam is echt zo lang - uitgegeven door PQube. De titel is niets anders dan de videogame-bewerking van de beroemde visuele romanreeks Is het verkeerd om meisjes in een kerker op te pikken? en is momenteel beschikbaar voor Nintendo Switch, PS4 en pc.

Welkom bij Familia

Is het verkeerd om te proberen meisjes in een kerker op te halen? Oneindige strijd het centrale draaipunt van gebeurtenissen zijn goden goddelijkheid die hebben besloten zich te ontdoen van hun buitenaardse overblijfselen om zich te conformeren aan de menselijke wereld. Daarbinnen hebben ze in feite besloten om leven te geven aan echte gilden, genaamd Familie, waar andere mensen zich bij kunnen aansluiten. Onder hen, degenen die de hunne ontvangen zegen wordt in feite een avonturier en krijgt de kans om zich bij deze groepen aan te sluiten en de steun van deze entiteiten te genieten. In het spel spelen we twee van deze avonturiers, de onervaren Bell en de beruchte, als bekwame, Ais. In werkelijkheid bevinden we ons in de wereld geschilderd door de visuele romans, waarin het jagen op monsters in kerkers na het accepteren van de speurtochten niet alleen een keuze is uit game ontwerp, maar het blijkt normaal te zijn. Als je het eerste seizoen van de animatieserie hebt gezien, weet je zeker waar we het over hebben en mag je geen grote verrassingen verwachten. Als je daarentegen nog nooit het originele werk hebt benaderd, de verhaalmodus volgt trouw het eerste seizoen van de anime, dus het kan een geweldige kans zijn om je kennis te laten maken met de serie.

Is het verkeerd om

Een JRPG, maar op zijn eigen manier

Wat springt meteen in het oog van Is It Wrong om Girls in a Dungeon te proberen op te halen? Infinite Combate is de gameplay die het kenmerkt. Dit is een hack en slash vergelijkbaar met veel elementen actie net zo goed als de kenmerken van een klassieke RPG. Maar als je je alleen op gevechten wilt concentreren, weet dan dat het hetzelfde is tot een minimum beperkt. We kunnen allereerst ons personage verplaatsen en in elke richting schieten. We hebben dan een speciale knop lichte aanval, waardoor het mogelijk is om een ​​reeks zetten te combineren om een ​​combo te maken, of kies voor een zware aanval via een andere sleutel. Naarmate je verder komt in het avontuur, kun je ook een magische aanval, waardoor mana wordt geconsumeerd. Verbruiksartikelen kunnen in plaats daarvan eerst worden toegewezen en vervolgens worden gebruikt met de richtingspijlen. Bovendien kunnen onze twee hoofdrolspelers rekenen op de vaardigheden van maximaal twee ondersteuning metgezellen, die het avonturenfeest gaan vormen. Elk van hen heeft een passieve vaardigheid die de hele zoektocht duurt en een actieve vaardigheid die op het meest geschikte moment kan worden geactiveerd. Bell en Ais hebben ook hun eigen vaardigheden, die je kunt ontgrendelen en aanpassen naarmate je verder komt in het avontuur. In feite worden we geconfronteerd met een gevechtssysteem ja basis-, Maar ook divertente e belonend, hoe eenvoudig ook.

Eenvoud van het vechtsysteem dat echter moet worden opgevat als intuïtiviteit en niet als buitensporig spelgemak. Als de mobs van de eerste speurtochten in feite geen specifieke problemen opleveren, zullen de vijanden die elkaar later ontmoeten, inclusief de verschillende baas vechten, kunnen ze het vaak moeilijk maken. Zeker als je bedenkt dat je na het maken van een combo onbedekt blijft en kwetsbaar voor vijandelijke treffers voor kortere of langere tijd. Dit suggereert dat het niet genoeg is om herhaaldelijk aan te vallen om er de baas over te worden en dat je inderdaad de schoten zorgvuldig moet doseren en zorgvuldig moet wegen. wanneer te ontwijken. Er zou onder andere veilig kunnen worden gesteld dat de waar spel start alleen via de Extra modus, ontgrendelbaar na het voltooien van het hoofdverhaal. Binnen hetzelfde vinden we in feite drie procedureel gegenereerde kerkers, veel uitgebreider, gediversifieerder en dieper dan die in het hoofdverhaal. Om hen te begeleiden, zijn er een reeks zeer complexe speurtochten, evenals de mogelijkheid om elk niveau van de verhaalmodus op elk moment terug te vinden. Zowel Bell als Ais hebben acht karakters om te ontmoeten, elk met zijn eigen, zij het vereenvoudigde, achtergrond verhaal.

Is het verkeerd om

Vechten is niet het enige voorrecht van een avonturier

Naast gevechten in kerkers, in Is het verkeerd om te proberen meisjes in een kerker op te halen? Infinite Combate heeft ook invloed op de progressiemodus, die voornamelijk wordt gerealiseerd door munten en vaardigheidspunt verkrijgbaar door de verschillende speurtochten in de kerkers uit te voeren. Vanaf de centrale gaming-hub is het inderdaad mogelijk verhoog de parameters en de statistieken van onze twee personages, evenals het kiezen van de meest geschikte uitrusting en het veranderen van de vaardigheden die tijdens het gevecht kunnen worden gebruikt. Dankzij de markt en de smid kunnen we ook nieuwe wapens en bepantsering kopen, de overtollige items verkopen, maar niet alleen. In feite, vastberaden item verkregen bij het verkennen van kerkers, worden beschikbaar gesteld nieuwe wapens ed equipaggiamenti. Dan is er ook de mogelijkheid van betoveren ons wapenarsenaal, dat een bepaald element toevoegt aan ons arsenaal, altijd met behulp van de materialen die tijdens de verkenning zijn gevonden en die door de vijanden op de grond zijn gevallen. Mogelijkheid tot maatwerk en progressie die daarom niet ontbreken, en die inderdaad een belangrijke stimulans om vooruitgang te boeken in het spel, niet alleen een gevoel van voldoening te geven.

Is het verkeerd om

Tussen technische grenzen en minimale stijl

Kunnen we niet zeggen dat de productie van Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? Infinite Combate wordt niet beïnvloed door een aantal limieten, voornamelijk door lage ontwikkelingskosten. Het is waar dat de plot-scènes worden weergegeven door echt goed gemaakte illustraties en zelfs de nasynchronisatie die ermee gepaard gaat, staat op niveaus even hoog, gemaakt met de originele stemmen van het hoofdwerk. De stijl is echter overdreven minimum wat in alle opzichten vertegenwoordigt dat de game-ervaring een gevoel van teruggeeft dringendheid, maar tegelijkertijd is het iets dat niet iedereen een oogje dichtknijpt en uitstelt. Per saldo is de indruk dat je een mobiel spel of hooguit een titel voor een draagbare console. Dat is ook niet per se slecht, maar als je het op PS4 speelt, gezien de voorgestelde stijl, kunnen sommige mensen hun neus opdraaien. In deze context zou de optimale keuze naar mijn mening terug te voeren zijn op de draagbare modus van het vlaggenschip van Nintendo.

Is het verkeerd om

Een aanpassing die voor zichzelf weet te gelden

Is het verkeerd om meisjes in een kerker op te halen? Infinite Combate is een titel die, mits met de juiste geest genomen, een ervaring weet te geven geldig e divertente. Het biedt echter een zeer vereenvoudigde stijl die onvermijdelijk niet aan ieders smaak zal voldoen. De gevoel spel is belonend e soddisfacente, ook en vooral vanwege zijn directheid en eenvoud. Maar juist om deze reden is het advies om de titel op Nintendo Switch te krijgen, aangezien de voorgestelde stijl op de vaste console zou kunnen worden beperkendeerder dan inspirerend. Los van deze overwegingen, als je een liefhebber bent van het originele werk of als je dichter bij het merk van Is het verkeerd om meisjes in een kerker te proberen op te halen? u kunt overwegen om het zonder aarzeling te kopen, misschien wachtend tot de prijs daalt. Als u daarentegen op zoek bent naar iets meer gestructureerd en gearticuleerd, kunt u net zo goed uw portemonnee sparen tijdens deze tour.