Retro Studios geeft in haar laatste vacature aan dat het op zoek is naar een hoofdproducent. Metroid Prime 4 lijkt nog steeds een verre luchtspiegeling te zijn.

Er zijn nu drie jaar verstreken sinds de aankondiging van het nieuwe hoofdstuk van de Nintendo Space Saga, maar toch de vierde aflevering van Metroid Prime lijkt ver verwijderd te zijn van zijn marktdebuut. Het oorspronkelijke project werd geannuleerd en ging vervolgens over in handen van Retro Studios, die de ontwikkeling opnieuw begon. Nu, hoewel er een jaar is verstreken sinds deze onheilspellende episode, het lijkt erop dat de werken traag verlopen. In feite heeft de ontwikkelstudio tegenwoordig pas een vacature uitgebracht die gericht is op het zoeken naar een hoofdproducent bereid om zaken in de hand te nemen.

De woorden die in de tweet zijn ingevoegd, suggereren dat de ontwikkeling nog maar in de kinderschoenen staat, met alle respect voor iedereen die binnenkort op goed nieuws wachtte. Nintendo Direct.

Het lijkt er dus op dat we lang zullen moeten wachten voordat we de blonde Samus op onze schermen zien. Wat denk je? Wacht je op deze titel?