La grote bekendheid verworven door Fall Guys stelt Mediatonic, de ontwikkelaar, in staat om samen te werken met andere bekende titels en een aantal schattige paaseieren aan het spel te introduceren. Als je de winkel onlangs in de gaten hebt gehouden, kan dat kostuums kopen door middel van kudos of kronen (beide alleen verkrijgbaar door te spelen), zul je je hebben gerealiseerd dat er enkele zijn verschenen die zijn geïnspireerd door Team Fortress 2, de populaire shooter van Valve. Volgens een leaker worden nu twee andere werken kleding voor de spelers: Portaal e Mijn vriend Pedro.

In een bericht op Twitter, HypexFG publiceerde de resultaten van een recente datamine van Fall Guys. We kunnen twee afbeeldingen zien van de vermeende nieuwe kostuums die in de winkel aankomen, met hun releasedatums. De eerste, een paar jurken gebaseerd op Chell van Portal, zal beschikbaar zijn vanaf 3 september als exclusief voor de pc-versie. De tweede in plaats daarvan, geïnspireerd door de pratende banaan door My Friend Pedro, zal debuteren op 6 september op alle platforms. We moeten gewoon afwachten of dit gerucht werkelijkheid zal worden.