In eerste instantie uitgebracht op Nintendo Wii in 2011, The Legend of Zelda: Skyward Sword het kan zelfs naar boven komen Nintendo Switch via een geremasterde titel… of beter: dit is wat hij denkt Amazone.

The Legend of Zelda: Skyward Sword Nintendo SwitchDe bekende e-commerce-site heeft er in feite een gepubliceerd (en vervolgens verwijderd) placeholder pagina gewijd aan deze ongrijpbare titel voor de hybride console van Nintendo, met een meer dan bizarre releasedatum: Januari 2030.

De onwaarheid van dit gerucht als vanzelfsprekend beschouwen, wekte deze kleine fout van Amazon de Nintendo-fanbase op, waardoor de interesse in de noodlottige Wii-titel nieuw leven werd ingeblazen (onthoud zijn presentatie op E3 ​​2010?), Vooral een paar maanden daarna 35ste verjaardag van de serie.

Wie weet, misschien denkt Nintendo voor de gelegenheid er echt aan om Skyward Sword te remasteren. Misschien is dat precies waarom Nintendo het heeft registrato een Zelda-merk een paar dagen geleden. We zullen zien.