Il geval die de afgelopen dagen de hoofdpersoon heeft gezien episch Spellen, Fortnite e Appel het gaat misschien verder dan alleen het verkopen van V-Bucks, maar het omvat ook de Unreal Engine. Het bedrijf Cupertino is eigenlijk van plan einde ondersteuning naar de bekende engine (zowel op iOS als op Mac) Augustus 28 2020.

Deze nieuwe manoeuvre zou niet alleen Epic schaden, maar ook de vele ontwikkelaars die Unreal gebruiken om hun titels te ontwikkelen en te publiceren. Als reactie daarop presenteerde Epic een andere rechtszaak tegen Apple. In dit nieuwe bestand beschuldigt Epic Apple ervan Danni ernstig naar de mobiele markt en aan deze ontwikkelaars, die gedwongen zullen worden om een ​​nieuwe engine te kiezen om hun titels op iOS / Mac te kunnen publiceren.

Zal deze oorlog ooit eindigen "technopolitiek'Tussen de twee reuzen?