Deathloop, de schutter gepresenteerd tijdens deE3 2019 van de makers van Onteerd, Was uitgesteld alle lente van de 2021.

De aankondiging werd gedaan door Arkane Lyon via een bericht op Twitter, waarin de redenen van de keuze van uitstellen de vrijlating van de schutter.

Vertegenwoordigers van Arkane Lyon hebben gespecificeerd dat de gezondheid en veiligheid van alle teamleden zijn van het grootste belang, daarom is een van de redenen voor het uitstel van de publicatie van het spel gerelateerd aan de noodsituatie coronavirus.

Verder wordt duidelijk gemaakt dat dit extra tijd het zal door het Franse softwarehuis worden gebruikt om de kwaliteit van de titel verder te verbeteren, ook en vooral met het oog op de nieuwe generatie consoles.

Deathloop wordt verwacht voor de lente van de 2021in exclusief tijdelijk voor Sony-consoles PS4 e PS5, en vervolgens ook verwacht voor PC.