Wanneer we spreken van Ninja de game waarmee het direct wordt gecombineerd is Fortnite, aangezien het grote succes dat de streamer heeft behaald te danken is aan de titel Epic Games.

Toch heeft de battle royale er deze keer weinig mee te maken, of liever niet degene die hierboven is genoemd: in dit geval hebben we het over het fenomeen van het moment Fall Guys. De ontwikkelaars van de game hebben in feite een wedstrijd voor het goede doel geopend waarin het bedrijf of de persoon die het meeste schenkt, krijgt een eigen huid. Op dit moment staat Ninja met $ 200.000 aan de leiding.

De streamer heeft aangekondigd op Twitter zijn donatie, die ook vertegenwoordigt wat hij zou willen dat het personage dat door hem werd geïnspireerd is. Wie weet zal er iemand anders zijn die dit ongelooflijke aanbod zal overtreffen en als daarom we zullen een skin met een Ninja-thema zien of niet

Een zeer bekritiseerd personage, maar in dit geval, huid of niet, kan men de genereus bod dat naar een goed doel gaat.