Mediatonic, de ontwikkelaar van Fall Guys, profiteert van het ongelooflijke succes van het spel om de meest bizarre sociale campagnes mogelijk te maken. In de afgelopen uren heeft het team via een post de meest bekende merken uitgenodigd om in een soort te vechten liefdadigheidsveiling om je eigen kostuum in de winkel te hangen (en bij te dragen aan een goed doel). Nu echter een nieuwe tweet nodig spelers uit om hun stem te laten horen voor ... veeg het gele team uit het bestaan.

Voor degenen die niet gewend zijn aan Fall Guys, is ze er nu een geworden gangbare praktijk dat van saboteer het gele team in groepswedstrijden. Omdat je, om door te gaan naar de volgende ronde, niet de eerste hoeft te zijn, maar je hoeft gewoon niet de laatste te zijn, werd er een stilzwijgende overeenkomst gesloten tussen de rode en de blues om samen te werken en het derde team te vernietigen, om zo gemakkelijk de overwinning veilig te stellen. Het is zeker niet zo'n serieus probleem en zelfs geen onfeilbare strategie (ik won meerdere keren gemakkelijk ondanks dat ik deel uitmaakte van het "pech" -team) maar Mediatonic heeft er goed aan gedacht om plezier te hebben.

Op officiële pagina, vraagt ​​een nieuw bericht dat gisteravond is gepubliceerd aan fans een miljoen retweets om het gele team uit Fall Guys te elimineren. Momenteel zijn 173.300 aandelen bereikt, nog ver verwijderd van het noodzakelijke quotum. Het is daarom niet zeker of we er ooit achter zullen komen of de ontwikkelaars serieus zijn of dat het een andere grap is, maar waarom zou je in de tussentijd niet meedoen aan het spel?