Ghost of Tsushima bracht de samoerai tevoorschijn die zich in ieder van ons verstopte, maar deze gebruiker ging verder. Hier is de titel gespeeld met een katana.

SuperLouis64, een beslist ingenieuze gebruiker, heeft besloten om het avontuur te beleven dat is gecreëerd door Sucker Punch met een zwaard in de hand in plaats van de klassieke DualShock 4. Dit is geen echt Japans mes, maar de Katana-controller van Hori aanwezig in de gelimiteerde oplage van Onimusha 3: Demon Siege.

Ik speelde Ghost of Tsushima met een Katana Controller! Activeer stand-offs door de katana uit de schede te halen van gaming

Zoals je in de video kunt zien, is er een grote vertraging in de reactie van de commando's, maar aangezien de game niet is geboren om deze controller uit 2004 te ondersteunen, is het resultaat nog steeds bevredigend.

We herinneren je eraan dat daar dit najaar aankomt'Gratis "Legends" coöp-uitbreiding, voor al diegenen die niet kunnen wachten om terug te gaan naar het snijden van Mongolen en struikrovers.