Het veel gekletst nieuwe titel gewijd aan oppasser werd eindelijk getoond door Warner Bros. tijdens de DC FanDome, die nu wordt gehouden. Met een charmant filmische trailer, presenteren de ontwikkelaars ons wat het begin en de setting van het spel zal zijn, evenals de officiële naam: Gotham Knights. Maar waarom ontbreekt de beroemdste batman ter wereld in de titel van het werk? De reden is heel simpel: is dood.

Verrassing voor alle fans, de beschrijving en de video openen met het nieuws van de ontdekking van het lijk van Batman. De filantroop is om onbekende redenen van het toneel verdwenen, maar was zich al bewust van zijn naderende ondergang. Met een melancholisch afscheidsbericht, de superheld laat de veiligheid van de stad in handen van zijn familie: Batgirl, Nightwing, Red Hood en natuurlijk Robin. Binnen Gotham Knights zullen we in de schoenen van deze personages stappen en de strijd aangaan met enkele van de ergste bedreigingen voor de stad, waaronder de Court of Owls, die fans zeker graag zullen zien vertegenwoordigd.

Gotham Knights is beschikbaar in 2021. Details over lanceerplatforms zijn nog niet bekend.