Alles wat je wilt, zit in de nieuwste update: nieuwe held, monsters en wapens

GUANGZHOU– (BUSINESS WIRE) –Gunfire Reborn is een FPS + Roguelite + RPG-game. Sinds de lancering in Early Access in mei, behoudt het een plek in Steam's top 10 wekelijkse bestsellers en heeft het nog steeds 95% positieve recensies. Duoyi Interactive Entertainment, het ontwikkelingsteam van Gunfire Reborn, werkt de game bijna elke week bij en voert vandaag een grote versie-update uit, die een nieuwe held, nieuwe moeilijkheidsgraad, nieuwe wapens en nieuwe monsters omvat.

De nieuwe held heet Qing Yan en het prototype is valk. In tegenstelling tot kroonprins en Ao Bai is Qing Yan een meleeheld die pantser als verdediging gebruikt. Het heeft twee unieke vaardigheden: Leap en Cleave. Sprong omdat de primaire vaardigheid Qing Yan in staat stelt om met een harde trap naar voren te springen. Het brengt schade toe aan alle vijanden met 7 meter, en herstelt bepantsering wanneer het een vijand raakt. Cleave is de secundaire vaardigheid waarmee Qing Yan roekeloos kan klieven en schade kan toebrengen aan de vijanden binnen een waaiervorm. Als je het gevoel wilt hebben te pronken met een groep vijanden, probeer dan de Kung Fu Hero - Qing Yan!

Voor spelers die de elite-moeilijkheidsgraad al hebben gepasseerd en level 120 hebben bereikt, is het beste nieuws dat Gunfire Reborn de nachtmerriemodus introduceert! Als upgradeversie van de elite-moeilijkheidsgraad heeft de nachtmerrie-moeilijkheidsgraad verbeterde monsters, dus spelers die van uitdagingen houden, mogen deze niet missen!

Sting en Talisman zijn twee nieuwe wapens. De vuurmodus van Sting zal automatisch draaien tussen een uitbarsting van drie ronden, een uitbarsting van twee ronden en een uitbarsting van één ronde. Talisman is een wapen dat kan schakelen tussen verschillende elementen en de zwakte van de vijand automatisch kan vergrendelen.

Er zijn twee nieuwe monsters: Elite Corrupt Monk en Umbrella Spirit. Elite Corrupt Monk kan zijn eigen spiegelbeeld met demonische uitstraling creëren en de gevaarlijke Large Lantern Spirit oproepen. Umbrella Spirit is een monster dat eruitziet als een paraplu en graag vliegt op lage hoogte. Het is moeilijk om zijn bestaan ​​in de nacht van Duo Fjord te ontdekken.

Gunfire Reborn is een extreem kosteneffectieve game en er is nu 10% korting op Steam! Sluit je aan bij de official om contact te maken met andere spelers voor tips of coöp Onenigheid.

Contacten

Geweervuur ​​herboren
Vicky Wang
vickyxinyiwang@2980.com

Bron BEDRIJFSDRAAD