Le infographics ze zijn altijd welkom. Nintendo lijkt dit te hebben begrepen door er een groot deel van de marketing op te baseren (althans die gericht op dat type gebruiker dat over het algemeen geïnformeerd is over de videogamesector). Vandaag krijgen we een erg handig scorebord mee de belangrijkste onafhankelijke releases die naar Nintendo Switch komen.

https://images.nintendolife.com/1c65f1d14eca5/indies.original.jpg

De titels, gepresenteerd tijdens de Indie World uitgezonden in de afgelopen dagen, ze zijn 40. Om op te vallen zijn er zeker bekende games zoals Hades, The Last Campfire, Gonner 2 en Skater XL.

Het wordt steeds duidelijker hoe de onafhankelijke markt, evenals een enorme bron, een verademing vertegenwoordigt voor een console, Nintendo Switch, die zijn kant lijkt te laten zien aan een verspreidingspercentage van effecten eerste partij aanvankelijk erg krap.