In de afgelopen twee jaar rocksteady Studios - ontwikkelaar achter de Batman Arkham-serie - stond centraal in verschillende controverses. Allereerst een aantal beschuldigingen van enkele voormalige werknemers ze waren niet serieus genomen door de studie. In de woorden van een van de slachtoffers, de scenarioschrijver Kim MacAskillwas alles afgedekt met "een seminar van een uur om je kont te bedekken".

Dat is tot vandaag, want de studio plaatste een verontschuldigingsverklaring op zijn Twitter-account.

In deze lange brief gaf het softwarehuis zijn fouten toe bij het beheer van individuele gevallen en dat sindsdien de werkomgeving is gemaakt veel meer inclusief voor vrouwelijke werknemers. Bovendien werkt Rocksteady momenteel samen met een extern bureau om de zaak verder te onderzoeken voltare pagina.