In de afgelopen uren ter gelegenheid van DC Fandome Online, de eerste officiële trailer gewijd aan de versie van Justice League genoemd "Zack Snyder's cut".

Het project zal een herziene versie zijn van de film die in 2017 werd uitgebracht en die oorspronkelijk door Snyder zou worden geregisseerd, maar die vanwege de familieproblemen van de regisseur vervolgens aan Joss Whedon werd toevertrouwd.

Welnu, na een paar jaar lijkt het erop dat we Snyder's oorspronkelijke idee van de Justice League eindelijk kunnen zien in een film die volgens de regisseur ongeveer zal duren. vier uur. De nieuwe versie van de film zal ingaan op vele aspecten en achtergronden van de personages die niet in de film van 2017 te zien waren. achtergrondverhaal dieper een flash e Cyborg, naast presenteren Darkseid in actie.

Snyder's Cut wordt in 2021 uitgebracht in vier afleveringen van een uur HBO Max in de Verenigde Staten, en het is nog niet duidelijk of de film in Italië zal worden uitgebracht op een of ander streamingplatform of dat deze rechtstreeks op homevideo zal verschijnen.