Nintendo's 2020 is niet en nog niet de meest rooskleurige: enkele releases en een tweede helft van het jaar, allemaal in mysterie gehuld als we Pikmin 3 Deluxe uitsluiten. Vorige week hadden we een Indie World en misschien zullen we de volgende keer de langverwachte waarheid hebben Nintendo Direct.

Om te zeggen dat het de journalist is Jeff grubb, die niet focust op de inhoud die de hoofdrolspelers zouden moeten zijn van de Direct del 28 augustus, althans volgens de zijne Fonti:

"Ik denk dat er een heleboel aanwijzingen zijn die wijzen op een generieke Nintendo Direct volgende week, en er is zeker een generieke Nintendo Direct onderweg."

Tijdens de laatste Partner Showcase had het Japanse huis gezegd dat er nog meer zouden zijn, maar dit keer zou het een iets dat zowel advertenties van derden als eigen advertenties combineert. Volgens de woorden van Grubb is er echter een echte Direct onderweg, maar het is misschien niet eens die van 28 augustus.

Wat we in ieder geval hopen is dat er volgende week echt een nieuwe uitzending komt met sappige aankondigingen voor Nintendo Switch.