La Suicide Squad lijkt de absolute ster van de DC Fandome. Na de onthullen van de cast van de nieuwste film van James Gunn, zal de taskforce van de schurk ook een eigen videogame laten ontwikkelen door rocksteady Studios, ontwikkelaars van de serie Batman Arkham.

In Suicide Squad: Dood de Justice League, het team bestaande uit Harley Quinn, Sharkman, DoodschotKapitein Boomerang (die in vergelijking met de film uit 2016 eindelijk bovenmenselijke krachten zal hebben) zal te maken krijgen met weer een ander buitenplanetaire invasie.

Het probleem? Deze vijand (Brainiac) heeft het vermogen om elk individu te bezitten, en helaas voor hen omvat dit de Justice League geleid door een dreigende Superman.

Suicide Squad: Kill the Justice League wordt in de loop van 2022 su PC, Xbox-serie X e PlayStation 5.