Il DC Fandome, het digitale evenement gewijd aan het laatste nieuws met betrekking tot de DC-wereld stopte niet na de aankondiging van Gotham Knights, liever. Direct na de presentatie van het nieuwe spel, James Gunn nam de volledige controle over het evenement door de volledige cast di The Suicide Squad, herstart van de rampzalige film die in 2016 werd uitgebracht.

In vergelijking met de vorige poging zal deze versie van het speciale team van slechteriken een cast bevatten nog gevarieerder het is bijzonder. Onder de belangrijkste spelers vinden we: Margot Robbie (Harley Quinn), Idris Elba (Bloed sport), Peter Capaldi (De denker) e John Cena in de rol van Vredestichter: een grove en ongereguleerde versie van Captain America, in staat om de ergste gruweldaden uit te voeren om zijn vaderland te dienen.

Naast de onthulling van de cast heeft DC een dietro le quinte die een voorproefje geeft van de nieuwste film van James Gunn:

The Suicide Squad komt in alle bioscopen aan tijdens de 2021.