Yakuza: Like a DragonYakuza: Like a Dragon heeft een officiële releasedatum en geeft waarschijnlijk ook de releasedatum van Xbox Series X aan.

De originele RPG van RGG Studio, uitgegeven door SEGA, komt op 13 november op de markt.

Zoals vermeld in het officiële tweet, de datum komt overeen met de release op Xbox One, Steam en Playstation 4, met de release voor Xbox-serie X geplaatst in een generieke maand november. Het is zeer waarschijnlijk dat de 13e ook de dag zal zijn van de release van de nieuwe console van Microsoft, aangezien dit in het verleden werd aangeduid als de lancering van Yakuza: Like a Dragon zou zijn samengevallen met de dag één van Series X. De laatste heeft officieel nog geen precieze lanceringsdatum, maar juist alleen een generiek lanceringsvenster voor de maand november.