Call of Duty: Black Ops Cold War, hoewel niet in officiële vorm, is aan het publiek getoond. We hebben nu ook de eerste details van de campagne.

Na een lange opeenvolging van geruchten die we vanaf nu rapporteren Mei, hier is het nieuwe hoofdstuk van de shooter-saga van Activision. De stemmen die de koude oorlog aangezien de game-instellingen correct zijn gebleken en nu, dankzij nieuwe geruchten, leren we interessant nieuws over de campagne.

Allereerst worden we ons bewust van het feit dat Koude Oorlog in feite de direct vervolg op de originele Black Ops. De campagne zal in feite plaatsvinden in de iconische scenario's waarin dit merkwaardige conflict zich ontvouwde, zoals Oost-Berlijn, Vietnam, Turkije, het hoofdkwartier van de Sovjet-KGB en vele anderen. Kruip in de huid van een elitesoldaat, vergezeld van kameraden Woods, Mason en Hudson, en je zult de terroristische missie van de mysterieuze Perseus moeten onderscheppen.

Ten tweede, de terugkeer van de multiplayer-modus en de zombiemodus, nu alomtegenwoordig in de titels van het merk.

We herinneren je eraan dat de officiële onthulling van Call of Duty: Black Ops Cold War morgenavond wordt verwacht!