Xbox Game Studios Het initiatiefTussen de verschillende teams die deel uitmaken Xbox Game Studios er is er een die zijn eerste baan nog niet heeft aangekondigd, maar de afgelopen maanden verschillende talenten met een belangrijk verleden in zijn gelederen heeft verwelkomd. Het gaat over Het initiatief, stiekem aan het werk studeren aan een titel die nog niet officieel is uitgereikt en die onlangs is uitgebreid met de verdere aanwerving van zestien leden, sommige met een nogal relevant curriculum.

De aankondiging kwam rechtstreeks van de nummer één van het softwarehuis Darrell Gallagher, die hij publiceerde de lijst met nieuwkomers op LinkedIn. Onder de belangrijke namen zijn die van Remi Lacoste, game director van Shadow of the Tomb Raider, en van Christine Thompson, voormalig hoofdschrijver van Destiny 2 en Star Trek Online. Andere talenten uit vrij belangrijke studio's zoals Naughty Dog en Respawn Entertainment maken het plaatje compleet.

Deze namen dragen bij aan enkele uitstekende aannames die in het verleden zijn gedaan door het Xbox Game Studios-team, zoals dat van Christian Cantamessa, schrijver en ontwerper van de eerste Red Dead Redemption en die van de producent van God of War, Brian Westergaard.

De grootste vertrouwelijkheid blijft bestaan ​​over het lopende project bij The Initiative, waarover nog niets naar voren is gekomen, als we enkele concept onlangs gepubliceerd door de Associate Art Director van het team, Eric Persson, betreffende een project gedefinieerd als "persoonlijk" en gerechtigd Shamal.