Fall Guys is momenteel een van de meest populaire titels onder wimpel e spelers, die al schreeuwen om de aankondiging van het volgende seizoen. Aankondiging die niet lang op zich liet wachten, en dat hij de gamescom virtueel podium om te verschijnen in een kleine aankondigingstrailer.

Het thema hiervan Seizoen 2 het zijn de middeleeuwen en voor de gelegenheid alle minigames van de battle royale meer lief en snoezig zal worden herschikt met nieuwe speldynamiek e nieuwe obstakels, die de kaarten zal schudden en een frisse wind zal brengen.

Het onvermijdelijke nieuwe skins binnenkort beschikbaar, waarin de klassieke middeleeuwse elementen worden voorgesteld: draken, goochelaars e ridders.

Er is nog een lange weg te gaan wanneer dit nieuwe seizoen aanbreekt, dus we raden je aan het huidige seizoen te gebruiken om je vaardigheden aan te scherpen.