Een paar dagen na de release van de trailer gewijd aan Dragon's Dogma, Netflix kondigde een nieuwe live action-serie aan gekoppeld aan een titel Capcom: Resident Evil.

Met deze foto die de scenario van de eerste aflevering heeft de streaminggigant de komst van een nieuw horroravontuur bevestigd. In deze serie zullen we de fijne kneepjes van Nieuwe Raccoon City, en zal de familie als hoofdrolspelers hebben Wesker samengesteld uit de zusters Jade e Billie en de vader Albert Wesker. Binnen deze stad zal het gezin een nieuwe epidemie moeten overleven die de hele mensheid bedreigt.

Hoewel er geen releasedatum is aangekondigd, heeft Netflix de showrunners van het eerste seizoen sindsdien bevestigd 8-afleveringen: Andrew Dabb (Bovennatuurlijk) en de regisseur Bronwen Hughes (De wandelende doden).