Na 11 jaar sinds de release, Left 4 Dead 2 ontvangt nog een laatste speciale update: The Last Stand. In deze kleine update komt de survival horror van Klep wordt ondersteund door inhoud gemaakt door gemeenschap.

Hoewel de aankondiging voorlopig vergezeld ging van een eenvoudig teaser Binnen enkele seconden bevestigde Valve dat ze later in het jaar meer informatie zullen geven via de officiële blog.

Dit zal duidelijk niet leiden tot een onmiddellijke onthulling van de vele geruchten en ontkenningen Left 4 Dead 3Het is echter leuk om te zien hoe Valve andere games probeert te ondersteunen buiten Dota2 e Counter Strike: Global Offensive, de twee meest gespeelde games op Stoom. Wie weet, misschien ooit zelfs de spelers van Team Fortress 2 ze zullen die vervloekte hebben Zware update dankzij de inzet van hun fans.