Monster Hunter World aangekomen bij de laatste halverwege. Na twee jaar vanaf de release van het spel, honderden van dit evenement, de toevoeging van verschillende monsters aan de cast en een uitbreiding, de titel van Capcom bereidt zich voor om de legendarische te verwelkomen Fatalis.

Deze zwarte draak is altijd de ultieme laatste uitdaging in de serie geweest, sinds zijn eerste verschijning in Monsterjager (PS2) en zal uw leven dierbaar zijn tegen elke speler. De arena voor dit gevecht zal zijn Kasteel Schrade, een plek die bekend is bij alle veteranen en die is nagebouwd volgens de Iceborne-kunststijl. Samen met de Fatalis zal ook zijn pantser voor de Hunter en de Palico arriveren.

Monster Hunter World Iceborne Fatalis CapcomNaast de Fatalis zal de nieuwe update ook enkele wijzigingen in het spelsysteem brengen, waardoor sommige mechanica verder in balans zullen worden gebracht.

De "The Last Stand" -update komt vervolgens op alle beschikbare platforms aan Oktober 1 2020.