De lekken gaan door Call of Duty Black Ops Koude Oorlog. Na de upgrades voor de nieuwe generatie consoles, campagnedetails, de releasedatum en zelfs wanneer de multiplayer wordt onthuld, wordt nu ook aangeraakt op de startdatum van de bèta. 

De in-game store van Modern Warfare was de eerste bron die een datum lekte, XNUMX oktober als de startdatum van de Call of Duty Black Ops Cold War-bèta voor PS4. Dezelfde datum werd vervolgens gedeeld door de COD-winkel: WW2, waardoor het nieuws meer geloofwaardigheid kreeg.

Zoals al aangekondigd de bèta komt eerst beschikbaar op PlayStation 4, om vervolgens op de andere platforms te volgen. Hoewel het schema van de andere releasedata nog niet is onthuld, kunnen we toch een aannemelijk idee krijgen.

Uitgaande van een bèta van twee weekenden, zou de bèta voor pre-orders op PS8 plaatsvinden tussen 9 en 4 oktober en de open bèta tussen 10 en 12. Voor Xbox- en pc-gebruikers is het redelijk om het volgende weekend, tussen 15 en 16, van een gesloten bèta uit te gaan. om vervolgens op 17 een totale open bèta te bereiken.

Zo'n programmering zou die van de bèta van Moderne Wafare, vorig jaar gehouden. Een schema van drie weekenden is minder waarschijnlijk, omdat het de lanceringsdatum van november erg dicht zou komen.